کد مطلب:۱-۹۹/۰۴/۳۰
❇️مشاغل ۱۰ سال آینده-4❇️
?هوانوردی?
هوانوردی یکی دیگر از حوزههای بسیار بااهمیت برای آینده جهان است که در بخشهایی چون دستگاههای هوانوردی کوچک، فرودگاههای منطقهای و نظایر آن در حال رشد است. بشر ظهور فناوریهای خط شکنانه فراوانی را در این حوزه انتظار دارد که اهمیت آن را در آینده بیشتر نیز خواهد کرد. فناوریهای نوظهور با خود مشاغل و تخصصهای نوینی را به همراه خواهند آورد:
?فنّاور بازیافت هواپیما (AIRCRAFT RECYCLING TECHNOLOGIST):
متخصص در توسعه روشهای بازیافت برای مواد اولیه، تجهیزات و اجزای چارچوب هواپیما که البته شغلی قدیمی است. اما با پیشرفت فناوریهای ساخت هواپیماهای نوین این شغل نیز همواره رو به توسعه بوده است و در آینده نیز اهمیت بیشتری خواهد یافت.
?طراح فضاپیما (AIRSHIP DESIGNER):
متخصص در طراحی انواع مدلهای فضاپیما بر اساس کاربرد آنها نظیر باربر یا مسافربر که بهتدریج اهمیت آن بهشدت افزایش خواهد یافت.
?طراح زیرساخت فضاپیما (AIRSHIP INFRASTRUCTURE DESIGNER):
شاغلان این حوزه در طراحی فرودگاه، آشیانه، انبارهای تعمیر و نگهداری و اجزای زیرساخت ناوبری فضاپیماها تخصص خواهند داشت. این تخصص برای حملونقل و جابجایی مسافران هوایی بهویژه به مناطق صعبالعبور و دور از دسترس نیز همچنان کاربرد دارد.
?طراح سیستم مدیریت هوشمند کنترل پویا (DYNAMIC CONTROL SMART MANAGEMENT SYSTEM DESIGNER):
حرفهای که با طراحی نرمافزار برای کنترل هوایی در شهرهای پر رفتوآمد و پرترافیک سروکار دارد. رشد چشمگیر هوانوردهای بیسرنشین و عمومی همراه با افزایش بار سنگین جابجایی فضایی و حرکت بهسوی مدیریت انعطافپذیر ترافیک اهمیت این شغل را در آینده افزایش خواهد داد.
?تحلیل دادههای عملیاتی (OPERATING DATA ANALYST):
پردازش دادهها و آمادهسازی دیدگاههای تخصصی بر اساس پایش مناطق هوایی و فضاهای اطراف از اهم وظایف این تخصص است. این شغل نیز در حال حاضر وجود دارد ما به دلیل افزایش اهمیت سفرهای هوایی و تنوع وسایل نقلیه هوایی اهمیت آن رو به افزایش است.
?مهندسی تولید هواپیماهای کوچک (SMALL AIRCRAFT PRODUCTION ENGINEER):
تخصص طراحی و مدلسازی هواپیماهای مقرونبهصرفه با پیچیدگیهای متنوع برای هوانوردی عمومی که نمونههای از آن در خاور دور وجود دارد. بر اساس پیشبینیها تقاضا برای این شغل افزایش خواهد یافت.
?طراح واسط پرواز بدون سرنشین با مهارتهای بین حرفهای (UNMANNED FLIGHT INTERFACE DESIGNER CROSS-PROFESSIONAL SKILLS):
متخصصی که واسطها و بستههای نرمافزاری موردنیاز برای کنترل هواپیماهای بدون سرنشین را طراحی میکند. این فرد مسئول برنامهریزی و عملیاتی کردن سیستمهای پشتیبانی، مسیریابی و ایمنی هواپیماهای بدون سرنشین است که کاربرد و اهمیت آن در صنعت هوابرد رو به افزایش خواهد بود.
?منبع:مشاغل آینده تا افق ۲۰۳۰، مدرسه تعالی رویای آینده وابسته به اندیشکده صنعت و فناوری
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد